Політика

Депутати заговорили про відставку першого заступника голови Житомирської обласної ради

17 February 2017, 13:33

Депутати Житомирської облради заговорили про відставку першого заступника голови обласної ради Сергія Крамаренка, поки що це лише дописи у соцмережах.

«Кажуть, у Житомирській обласній раді стали збирати підписи за відставку першого заступника голови Крамаренка. Інспіратори - люди Юлі і Бойка. Дивне поєднання, чи не так? Я зараз нікого не захищаю і не критикую, але просто не можу втямити таку коаліцію», - написала 15 лютого на своїй фейсбук-сторінці депутат облради Олена Галагуза (фракція Об’єднання «Самопоміч»).

Їй відповів колега з фракції ВО «Батьківщина» Дмитро Кропачов.

«Це просто в Сергія Крамаренко мандраж почався, що знімуть та починає таке розповсюджувати)))) Але, як представник фракції Батьківщина станом на сьогодні не чув, щоб хтось підписував та збирав підписи. Більше того, щоб зняти першого заступника збір підписів не потрібний, треба лише поставити питання на сесії та якщо більшість депутатів підтримує відбувається таємне голосування. Якщо відношення першого заступника не зміниться до рекомендацій постійних комісій та центр тяжіння з "радикальної" кадрової політики не пересунеться в сторону здорового глузду, то депутати будуть ставити це питання на сесії та вне залежності, яка політична сила з радикалами в договорняках, яка ні - весь депутатський корпус буде приймати рішення», - пише Кропачов.

Нагадаємо, Сергій Крамаренко – депутат Житомирської облради від Радикальної партії Олега Ляшка. На сесії облради 26  вересня 2016 року після обрання головою обласної ради Володимира Ширми (БПП), Крамаренко був обраний його першим заступником.

Як повідомляв Житомир.info, перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко зібрав брифінгу 7 лютого, щоб відповісти на закиди Дмитра Кропачова щодо можливої приватизації комунальних підприємств, зокрема - намір здати в оренду приватним структурам цілісно-майновий комплекс готелю «Україна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі