Події

Житомирянин, який проходить по справі про незаконне поводження з вибухівкою, тепер відповідатиме ще й за амфетамін

18 February 2017, 10:46

15 лютого дільничні офіцери поліції, виконуючи заходи із примусового доставлення особи до органів досудового розслідування, викрили 36-річного жителя обласного центру ще й у незаконному поводженні з наркотичними речовинами.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Молодик уже є фігурантом кримінального провадження, розпочатого у березні 2016 року за фактом незаконного поводження з вибуховими речовинами. Однак упродовж тривалого часу він до відділу поліції на виклики слідчого не з’являвся, всіляко уникаючи будь-яких зустрічей з правоохоронцями. Втім дільничні офіцери, постійно перевіряючи його за місцем проживання, таки з’ясували, коли чоловік буває там. 15 лютого, зайшовши до оселі разом з господарем, поліцейські виявили у його квартирі приладдя, що свідчило про виготовлення амфетаміну, розчинники та паперовий згорток з порошкоподібною речовиною. Також у квартирі знаходився різний вартісний електроінструмент, що, за словами сусідів, приносять пізнього вечора або уночі підозрілі особи, та квитанції з ломбарду», - інформує поліція.

Нині усе виявлене вилучено та направлено на відповідні експертні дослідження.

Обставини події з’ясовуються у рамках ще одного кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловіка доставили до Житомирського відділу поліції для отримання свідчень в обох кримінальних провадженнях.

 

Фото з сайту ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі