Події

Житомирські рятувальники збивали півтораметрові бурульки з лялькового театру та визволяли вантажівку з причепом

18 February 2017, 11:53

Протягом минулої доби рятувальники тричі надавали допомогу населенню Житомирщини.

Про це 18 лютого повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«17 лютого о 09:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Баришівка Житомирського району необхідно відбуксирувати вантажний автомобіль. Через слизьку дорогу та крутий підйом, транспортний засіб занесло на узбіччя. Так як причеп автівки був повністю завантажений, рятувальникам довелося спочатку від’єднали його від кузова. Далі, за допомогою троса, фахівці ДСНС по черзі витягли кузов та причеп на проїжджу частину», - інформує обласне управління.

О 10:10 цього ж дня житомирські рятувальники виїхали на аварійно-рятувальні роботи по збиванню бурульок з даху лялькового театру, які загрожували падінням на громадян.

«Будівля театру розташована на пішохідній вул. Михайлівська, де щодня проходить велика кількість мешканців міста, у тому числі дітей. Фахівці ДСНС на 30-метровій пожежній автодрабині обережно зняли бурульки з даху. Висота їх сягала 1-1,5 м, діаметр – близько 50 см», - повідомляє ДСНС.

Також цієї доби в м. Коростень рятувальники відкрили двері квартири, де виявлено загиблу власницю.

Як повідомляв Житомир.info, 18 та 19 лютого у Житомирі та області очікуються слабкі опади та незначне потепління – до +6 градусів.

 

Фото управління ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі