Влада

Головний лісівник Житомирської області вже ходив на допит і давав пояснення щодо своїх статків

19 February 2017, 10:00

Начальник Житомирського облуправління лісомисливського господарства Андрій Курінський відповів на публікацію в Інтернет-виданнях.

Відповідь керівника пізно ввечері 18 лютого на редакційну пошту надіслала прес-служба ЖОУЛМС.

«Відповідно до чинного законодавства, кожен державний службовець, подаючи декларацію має бути готовий до перевірки. Декларуючи свої доходи та майно, я, безперечно, також готовий дати пояснення стосовно походження моїх статків. 16 лютого я був викликаний на допит у якості свідка і по кожному пункту моєї декларації надав слідчому пояснення та підтверджуючі документи. Я готовий відповісти на всі питання правоохоронців, аби не створювати грунт для всіляких спекуляцій на цю тему. Я свідомий того, що за перевіркою декларації буде моніторинг стилю мого життя. І це абсолютно нормально. Я – за повну прозорість і відкритість. Перевірка триває. Про її результати неодмінно повідомлю засоби масової інформації», - пояснює Андрій Курінський.

Нагадаємо, Курінський був призначений на посаду начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства в червні 2014 року.

Як повідомляв Житомир.info, обласна прокуратура отримала дозвіл на проведення перевірки начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, якого підозрюють у незаконному збагаченні через задекларовані 314 тис. доларів готівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі