Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області рятувальники вночі гасили палаючий причеп вантажівки

19 February 2017, 14:28

Опівночі на трасі Київ-Чоп біля села Осівці Брусилівського району горів причеп вантажного автомобіля.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомира та управління ДСНС в Житомирській області.

«По лінії 102 надійшло повідомлення, що на 79 км а/д Київ-Чоп горить вантажівка. Прибувши на місце події було з'ясовано, що горить причіп до вантажного автомобіля. В подальшому водій вантажівки повідомив, що під час руху він побачив, що почав горіти причіп. Після цього вжив всіх необхідних заходів, щоб зупинитися на узбіччі, але побачивши, що вогонь збільшився, від’єднав причіп та від'їхав подалі. На місце події працювала пожежна служба Брусилівського райноу. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Працівниками патрульної поліції було надано допомогу в гасінні пожежі, забезпечено безпеку дорожнього руху та охорону місця події», - повідомляє прес-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна.

За попередньою інформацією, в причепі перевозили будівельні матеріали.

Обласне управління ДСНС інформує, що 18 лютого о 23:40 брусилівські вогнеборці виїхали на гасіння палаючого причепа поблизу с. Осівці.

«Як з’ясувалося, водій вантажного автомобіля DAF перевозив з Польщі до Кропивницької області поролон. Їдучи трасою, він почув гучний хлопок і побачив у склі заднього виду полум’я з-під причепа. Водій зупинив авто та почав гасити займання вогнегасником, однак зусилля виявилися марними. Зрозумівши, що самотужки не впорається, він відчепив палаючий причеп від вантажівки та відігнав її на безпечну відстань. В цей час водії, які стали випадковими очевидцями пригоди, викликали вогнеборців. На момент прибуття рятувальників причіп вже був повністю охоплений полум’ям. В 00:20 пожежу вдалося локалізувати та о 01:25 ліквідувати.

Як повідомляв Житомир.info, на стоянці однієї з заправок у Новоград-Волинському районі вночі 14 лютого загорілася кабіна вантажного автомобіля Volvo: намагаючись не допустити загоряння причепу, водій отримав опіки рук.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі