Події

Поліція з’ясовує обставини смерті чоловіка, тіло якого знайшли у відстійнику Малинської банкнотної фабрики

20 February 2017, 11:37

19 лютого у місті Малин Житомирської області рятувальники вилучали з відстійника місцевої фабрики тіло невідомого чоловіка.

Про це написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«19 лютого о 07:40 до малинських рятувальників звернулись правоохоронці по допомогу у вилученні тіла загиблого чоловіка з відбійника для води, що на території однієї з фабрик районного центру. З’ясувалося, що глибина відстійника сягала близько 4 м. Аби дістати тіло, ще до прибуття рятувальників, працівники фабрики спустили з нього воду. За допомогою штурмової драбини бійці ДСНС дістались до дна відстійника. Обв’язавши тіло рятувальною мотузкою, підняли загиблого. Усі обставини наразі встановлюються фахівцями Національної поліції», - повідомив сайт УДСНС 20 лютого.  

Заступник начальника відділу комунікації головного управління Нацполіції в Житомирській області Ольга Номерчук у коментарі Житомир.info повідомила, що чоловіка знайшли на території Малинської фабрики банкнотного паперу.  

«Близько 7 ранку 19 лютого до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час спускання води на території фабрики банкнотного паперу було виявлено тіло невідомого чоловіка. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що загиблим є непрацюючий місцевий житель 1982 року народження. Під час огляду тіла видимих слідів насильницької смерті виявлено не було, тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті», - розповіла Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня 2017 року під мостом через річку Уж в місті Коростень Житомирської області місцеві рибалки виявили мертвого чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі