Влада

У Житомирі троє представників громадськості увійшли до конкурсної комісії, яка обиратиме директора драмтеатру

20 February 2017, 15:55

У зв’язку з оголошенням конкурсу на заміщення посади генерального директора Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги в обласній раді 20 лютого обрано трьох представників громадськості для формування персонального складу конкурсної комісії.

Про це пише сайт Житомирської облради.

«Задля цього проведено жеребкування серед 6 претендентів від громадськості. Зокрема, до складу конкурсної комісії претендували 3 представники від громадської організації «ФОРТЕ МЬЮЗІК», 2 – від комісії з питань культури, сім’ї, молоді та спорту, гендерної політики громадської ради при Житомирській ОДА та 1- від громадської ради при Житомирській ОДА. Відбір кандидатів проходив у режимі онлайн-трансляції на сайті Житомирської обласної ради. За результатами жеребкування обрано Надію Полторакіну, від громадської організації «ФОРТЕ МЬЮЗІК»; Володимира Стельмаха, голову громадської ради при Житомирській ОДА; Дмитра Нужду, голову комісії з питань культури, сім’ї, молоді та спорту, гендерної політики громадської ради при Житомирській ОДА», - йдеться у повідомленні.

Відеозапис жеребкування можна переглянути у рубриці «Пряма трансляція».

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2017 року Житомирська облрада оголосила конкурс і почала шукати гендиректора драмтеатру ім.І.Кочерги.

Фото з сайту Житомирської облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі