Економіка

ProZorro пропонує роботу в Центрі компетенцій у Житомирській області

20 February 2017, 18:09

У Житомирській області створюють Центр компетенцій ProZorro і шукають координаторів.

Про це на своїй сторінці у Facebook 20 лютого повідомило Державне підприємство «Прозорро».

«У зв’язку з великою кількістю запитів з Житомирщини та низькою активністю в одному з раніше відібраних для проекту регіонів комісія по відбору кандидатів в координатори прийняла рішення залучити Житомирщину до проекту. Якщо Ви хочете стати координатором Центру компетенцій Прозорро в Житомирській області, заповнюйте анкету», - йдеться у дописі.

На сайті ProZorro повідомляють про створення 12 Центрів компетенцій в регіонах (Закарпатська, Івано-Франківська, Кiровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Полтавська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернівецька), а з 20 лютого - ще й Житомирська.

«Координатори центрів проводитимуть навчання, консультуватимуть, допомагатимуть місцевим НГО, збиратимуть зворотній зв’язок для подальшого аналізу командою Прозорро. Координатор – це спеціаліст у закупівлях», - інформує ProZorro.

Майбутнім координаторам пропонують пройти курси та обіцяють щомісячну оплату.

Деталі за посиланням https://prozorro.gov.ua/ua/news/3665/.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році завдяки системі публічних електронних закупівель Prozorro Житомирська область зекономила 10,87% від запланованого бюджету, або 97 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі