Події

Чотири автівки потрапили у ДТП через DAF, який врізався у відбійник в Житомирській області

21 February 2017, 13:56

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області увечері 20 лютого вантажівка з написом «Гаврилівські курчата» врізалась у відбійник, через що зіштовхнулися ще кілька автомобілів.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«ДТП сталася не доїжджаючи Кочерова у бік Києва. Зіштовхнулося орієнтовно 5 машин. Вантажівка «Гаврилівських курчат» пробила огорожу і вилетіла на зустрічку. Приїжджала поліція», - поінформували читачі.

У прес-службі управління патрульної поліції Житомира інформацію про ДТП підтвердили.

«Дійсно, така дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 лютого близько 19 години на 88 кілометрі траси Київ-Чоп орієнтовно біля населеного пункту Царівка в Житомирській області (село в Коростишівському районі – ред.). Водій вантажівки DAF, на якій було написано «Гаврилівські курчата» та яка рухалася порожньою, не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та ймовірно через ожеледицю врізався у колесовідбійник. Авто розвернулося і зупинилося. Інший автомобіль, Fiat Doblo, який рухався по крайній лівій смузі, не встиг загальмувати і зіштовхнувся з вантажівкою. Водій Водій Fiat та пасажирка автомобіля отримали незначні травми, але від госпіталізації відмовилися. Водій третього авто, Hyundai Accent, що рухався тією ж смугою, зупинився, щоб подивитися, що сталося, і запропонувати допомогу. За попередніми даними, він не увімкнув аварійну сигналізацію, через що в його припаркований автомобіль в’їхав позашляховик Toyota Land Cruiser», - розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

Таким чином, у ДТП постраждали 4 автівки. Знімків з місця події у патрульних немає.

За інформацією управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації, за добу 20 лютого в Житомирські області зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 2 особи загинули та 8 – отримали травми. Автопригоди сталися у містах Бердичеві, Житомирі, Коростені, в Любарському, Новоград-Волинському та Житомирському районах. 

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого в Коростені зіткнулися автомобілі Volkswagen Polo та Daewoo Espero, внаслідок чого загинули двоє пасажирів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі