Суспільство

«Фабрика вікон «Океан» допоможе в отриманні державної компенсації при купівлі вікон

22 February 2017, 10:21

Питання енергоефективності сьогодні актуально як ніколи у зв’язку із підвищенням тарифів на тепло та газ. Для пересічного громадянина вкрай важливо знати, де і як можна зекономити. На даний час працює урядова програма з енергоефективності, на фінансування якої у цьому році виділено 400 млн грн.

Згідно цієї програми, громадяни можуть взяти кредит на придбання вікон з двокамерним енергоефективним склопакетом (з енергозберігаючим склом) з компенсацією до 35% суми кредиту, максимальною сумою 14 тис. грн.

«Більше того, житомирська облдержадміністрація додатково компенсує 10% від суми кредиту. Строки кредитування до 3-років, сумою від 1 до 50 тисяч. Власний внесок складає лише 10% і ще 3% - одноразова комісія.  Програми кредитування зручні для пенсіонерів – вік особи, що бере кредит на момент погашення – 75 років»,- говорить представник фабрики Олена.

Щоб отримати кредит на придбання вікон з енергозберігаючим склом, можна звернутися до Укргазбанку, Ощадбанку (програма «Ощадний дім»), Укрексімбанку (програма «Тепле житло»), Приватбанку.

До слова, кредит можуть взяти не тільки фізичні особи, але і ОСББ. Перелік документів для отримання кредиту стандартний. Алгоритм надання кредиту і компенсації частини кредиту складається з декількох кроків – Ви, як фізична особа чи представник ОСББ, отримуєте рахунок-фактуру на вікна і подаєте до обраного вами банку. Банк в свою чергу перевіряє платоспроможність згідно довідок про доходи і укладає з вами кредитний договір. Далі від вас вимагається надати підтвердження придбання товару (чеки, видаткові накладні тощо) до банку.

Більш детально про програму відшкодування кредитів на енергоефективність та необхідні документи ви можете дізнатися за номерами телефонів  ТОВ "Фабрика вікон "Океан" 551-000, 093-0000-204, 097-000-204.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі