Події

Після ремонту водогону вантажівка Житомирського водоканалу спорожнилася біля дитячого майданчика

22 February 2017, 11:09

У дворі багатоповерхового будинку по вулиці Небесної сотні у Житомирі під час ліквідації пориву водій вантажівки злив брудну воду поряд з дитячим майданчиком.

Про це Житомир.info розповів читач Богдан, який живе в розташованому поруч будинку. На підтвердження своїх слів чоловік надіслав відео, на якому вантажівка з цистерною зливає рідину чорного кольору просто у дворі.

«Цю картину побачив уранці 21 лютого. Аварійна бригада працювала, ліквідовувала якийсь порив, водій асенізатора від’їхав десяток метрів і викинув шланг, і з машини полилося невідомо що. Ми не знаємо, яка то вода – каналізація чи ні. Поруч з дитячим майданчиком, прошу зауважити, де граються наші діти!», - обурюється читач.

В аварійно-диспетчерській службі сайту відповіли, що за вказаною адресою (вул. Небесної сотні, 72) 21 лютого дійсно виїжджала аварійна бригада і водопостачання було відновлене.

Ремонтувався водогін, - розповів у коментарі Житомир.info 22 лютого головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін, і злили брудну водопровідну воду, а не каналізацію. Однак посадовець вважає такі дії водія неприпустимими.

«Факт такий дійсно мав місце. Начальник (водоканалу) розпорядився зібрати усіх водіїв і розказати їм, як виконуються такі дії, як викачувати і куди зливати. Там ремонтувався водопровід, і водій злив водопровідну воду, яку відкачали з землі. Не каналізаційні стоки. Але я думаю, в подальшому такого не буде. Від імені водоканалу хотів би попросити вибачення у жителів будинку за такі неправильно виконані дії. Думаю, в майбутньому цього не повториться», - сказав Сергій Єрьомін .

Зі слів головного інженера, водіям дадуть вказівку в подібних випадках зливати воду в каналізаційні камери, які знаходяться на території, де ремонтується водогін.

Як повідомляв Житомир.info, з червня 2016 року у Житомирському водоканалі - новий керівник Андрій Нікітін. Попереднього керівника Михайла Ничипорука мер звільнив 3 червня 2016

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі