Політика

Колишнього секретаря Житомирської міськради збиралися оштрафувати за порушення правил паркування

22 February 2017, 18:28

22 лютого з вулиці Великої Бердичівської, не дочекавшись розмови з патрульними поліцейськими, на автівці Acura втік водій, якого збиралися оштрафувати за порушення правил дорожнього руху. За даними очевидців, автомобіль належить депутату та колишньому секретарю Житомирської міської ради Любові Цимбалюк.

Про це Житомир.info розповіла прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«Сьогодні, 22 лютого, по вулиці Великій Бердичівській, біля Житомирської міської ради (при виїзді з парковки міської ради) патрульні виявили автівку Acura, яка стояла з порушенням правил дорожнього руху, а саме була на виїзді з прилеглої території і обмежувала виїзд інших транспортних засобів. Паркування на виїзді категорично забороняється. Тим паче, на тій вулиці – інтенсивний рух, тролейбуси їздять і маршрутки. Водію загрожував штраф 255 грн. Але поки патрульні розмовляли з іншими водіями, чиї автківки теж були припарковані з порушеннями правил дорожнього руху, водій Acura, не дочекавшись патрульних, просто взяв і швидко поїхав», – сказала Діна Корчевна.

Зі слів очевидців, це авто депутата Житомирської міської ради Любові Цимбалюк.

Журналістам Житомир.info сама Цимбалюк відмовилася надати коментар, який би спростовував або підтверджував її причетність до події.

Разом з тим, у декларації Любов Цимбалюк про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік, яка оприлюднена на сайті Житомирської міської ради, серед транспортних засобів вказаний автомобіль Acura 2008 року випуску.

Фото патрульної поліції міста Житомира

Як повідомляв Житомир.info, це вже не перший випадок, коли депутати Житомирської міськради порушують правила дорожнього руху і паркування. Так, зокрема, 20 березня 2013 року співробітники ДАІ біля приміщення Житомирської мерії склали протокол за порушення правил паркування на депутата міськради Михайла Пухтаєвича, а в 2014 році серед порушників був і депутат міськради, директор комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Самборський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі