Події

У маршрутки «Житомир-Баранівка» відпало колесо, водій каже – хтось скрутив шпильки

23 February 2017, 10:40

У маршрутки «Житомир-Баранівка» на дорозі 22 лютого відпало колесо.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав житомирянин Роман Мусійчук.

«Колесопад в маршрутках продовжується! Маршрутка «Житомир – Баранівка», сьогодні, 22 лютого, приблизно в обід недалеко від Баранівки маршрутка, скоріше «скотовозка» яка прямувала в місто Житомир на рівній дорозі при швидкості руху десь 70-80 км/на годину відвалилися задні колеса. Пасажири в «скотовозці» згадали усі молитви, адже так маршрутка без колес проїхала понад 200 метрів черкаючи задньою частиною асфальт! (саме головне то що там розміщені газові балони), і в кінці - кінців вилетівши на зустрічну смугу зупинилася! Водій колеса шукав у лісі! Уявіть колеса у лісі! Обійшлося без постраждалих! В мене просте питання до Ігор Гундич та Роман Крисюк, ДЕ ВАША АНОНСОВАНА БОРОТЬБА З ПЕРЕВІЗНИКАМИ І ЇХ СКОТОВОЗКАМИ!! Ви гляньте на фото тієї маршрутки, нею тільки дрова возити і курей на базар! Потрібна знову трагедія щоб раз і назавжди покінчити з такими горе - перевізниками? Повторю маршрут «Баранівка – Житомир» державний номер маршрутки АМ 0274 АА, перевізника вичислите з такими даними думаю!», - написав Роман Мусійчук.

Перевізник Микола Рафальський пояснив, що у водія в автобусі були відкручені шпильки.

«Там не настільки страшне було, скільки його обмальовують і передають. Уявіть, по-перше, вже сказали, що там було ДТП. Що таке ДТП? Це тоді, коли є поранені, коли є загиблі, коли зроблений матеріальний збиток. Коли почало її качати (маршрутку), водій вийшов, зупиняється, в цей час колесо… Шпильки водій сказав, що дійсно хтось скрутив ще в Баранівці, і він їх закрутив назад, чи спеціально хтось скрутив, чи як, каже: я не можу сказати. Він зупинився, і на цьому все. Він пересадив людей і через годину, із запізненням, приїхав. Колесо почало відходити і водій це відчув. Пишуть, що він без коліс їхав 200 метрів. Ну як без коліс можна їхати 200 метрів? Це нереально. Одне колесо тільки відвалилося. Хтось спеціально шкоду зробив, іншого я пояснити не можу. Ситуація неприємна, звичайно. Стільки транспортом займаємося, такого ніколи не було. Ця «Рута» взагалі рідко їздила, автобус був в капремонті. Там взагалі їздять інші автобуси. Але вчора один потрібно було підмінити», сказав Микола Рафальський.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Польовій 10 лютого близько 10:30 у маршрутки №10 відвалилося колесо. Також 10 лютого близько 6:15 ранку перед зупинкою майдан Визволення у маршрутного таксі №5 відвалилося заднє колесо. Зранку 7 лютого біля бердичівського КП на виїзді з Житомира водій міняв колесо в маршрутці №10 після пригоди з КамАЗом.

Фото зі сторінки у Фейсбук Романа Мусійчука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі