Події

На трасі під Житомиром Iveco насмерть збив пішохода

23 February 2017, 10:50

Уночі 22 лютого на трасі поблизу селища Гуйва Житомирського району автомобіль Iveco здійснив смертельний наїзд на пішохода.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«22 лютого на автодорозі Житомир-Могилів Подільський, поблизу селища Гуйви, близько 22:30 сталася ДТП, в результаті якої загинув 55-річний пішохід. У момент травмування чоловік знаходився на проїжджій частині дороги. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. Водій автомобіля Iveco, рухаючись у напрямку міста Бердичева, здійснив наїзд на жителя селища Новогуйвинська. Від отриманих травм чоловік загинув на місці», – йдеться у повідомленні.

Нині за вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З’ясовуються усі обставини та причини перебування загиблого на проїжджій частині дороги.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого на Польовій у Житомирі внаслідок зіткнення маршрутки та вантажівки постраждали шестеро осіб.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі