Політика

Житомирська облрада підтримала ініціативу «Самопомочі» щодо законопроекту про окуповані РФ території

23 February 2017, 19:54

23 лютого під час чергової сесії Житомирської обласної ради фракція «Об’єднання «Самопоміч» звернулася до колег-депутатів підтримати звернення до Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-Міністра України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією.

«Три роки в Україні іде війна. Усі це знають, але факт окупації на офіційному рівні замовчують. Така позиція на вищому рівні має підтвердити статус-кво окупації, а обласна рада своїм зверненням до керівництва держави спонукає пришвидшити даний процес», - зауважив голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» в обласній раді Віталій Ейсмонт.

Під час обговорення пропозицію «Об’єднання «Самопоміч» підтримали й інші фракції, які також засудили торгівлю з окупантами та невизнання відповідальності Росії за розпочату війну проти мирної України. 

«Така політика держави викликає обурення людей, правом якого стало блокада добровольцями торгівлі з окупованими територіями. Вони знову зупиняють ганебну торгівлю з окупантом, яка збагачує олігархів по обидва боки від передової та допомагає Росії фінансувати окупації», - йдеться у зверненні.

Прес-служба фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі