Події

У Житомирській області затримали наркоділка, який переховувався від суду

24 February 2017, 11:30

22 лютого під час профілактичних заходів у селищі Червоному рейдова група поліцейських та їхніх громадських помічників затримали підозрілого чоловіка. Під час з’ясування його особи було встановлено, що він оголошений у розшук судовими органами у Вінницькій області.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Увагу правоохоронців чоловік привернув своєї неохайною зовнішністю та підозрілою поведінкою. Під час перевірки документів його намагання будь-яким чином уникнути спілкування стало зрозумілим. 33-річний чоловік, житель Козятинського району Вінниччини, розшукується судом м. Вінниці як обвинувачений у кримінальному правопорушенні, передбаченому ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ», – йдеться у повідомленні.

Затриманого доставили до Андрушівського відділення поліції для подальшого примусового приводу до суду відповідним територіальним органом.

Як повідомляв Житомир.info, у Черняхові працівники міграційної служби допомогли затримати громадянку, яку житомирська поліція розшукувала з вересня 2016 року.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі