Події

В одному районі Житомирської області горіли Ford та «Москвич»

24 February 2017, 12:30

23 лютого вогнеборцям м. Новоград-Волинський довелося два рази виїжджати на гасіння транспортних засобів, що трапилися на території району.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Так, о 16:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання легковика Ford Scorpio на узбіччі дороги, у с. Майстрів Новоград-Волинського району. Дзвінок поступив від патрульних Національної поліції, які стали свідками події. Вже на місці рятувальники з’ясували, що вогонь охопив відсік двигуна та частково панель приладів. Спроби власника автівки самостійно справитися із займанням вогнегасником, а потім ще й снігом – виявилися марними. Вогнем знищено відсік двигуна, панель приладів, бампер і капот, пошкоджено – салон. Ймовірною причиною виникнення пожежі могла стати розгерметизація системи подачі газу. Тієї ж доби, о 22:39, новоград-волинські вогнеборці залучались до гасіння ще одного легковика у с. Пилиповичі. Там на узбіччі дороги зайнявся «Москвич 412». За словами сусідів, автівка знаходилася там вже біля трьох діб. Загиблих та травмованих в обох випадках не має. Наразі статочні обставини пожеж встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 17 лютого в селі Лісна Рудня Романівського району згорів автомобіль ВАЗ. Всередині автівки рятувальники виявили тіло 51-річного власника транспортного засобу без ознак життя.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі