Політика

Нардеп від Житомирської області перейшов у депутатську групу Віталія Хомутинніка

24 February 2017, 12:53

Народний депутат від Житомирської області Віктор Развадовський увійшов до складу депутатської групи «Відродження», яку очолює Віталій Хомутиннік.

Як повідомляє сайт Верховної Ради, оголошення про входження народних депутатів до складу депутатських фракцій і груп та створення у Верховній Раді двох міжфракційних депутатських обєднань під час ранкового засідання 24 лютого зробила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

За інформацією сайту «Лівий берег», разом із Развадовським до депутатської групи «Відродження» увійшов і нардеп Юрій Шаповалов.

Нагадаємо, двоє депутатів від Житомирської області – Володимир Литвин та Віктор Развадовський – входили до депутатської групи «Воля народ». 6 грудня 2016 року голова Верховної Ради зачитав заяву Развадовського про вихід з цієї депутатської групи. З того часу нардеп був позафракційний.

Як повідомляв Житомир.info, народний депутат від Чуднівського округу Віктор Развадовський за 2015 рік задекларував готівкою майже мільйон гривень, 677 тис. доларів та 250 тис. євро. З цінного майна – два мобільні телефони Vertu, три швейцарських годинника, п’ять картин та сім ікон. В жовтні минулого року він купив два автомобілі 2016 р.в.: Audi SQ7 за 1 млн 500 тис. грн та Mercedes-Benz S 63 за 950 тис. грн. Наприкінці року Развадовський продав двом громадянам України рухоме майно на загальну суму 3 млн 450 тис. гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі