Економіка

На ямковий ремонт доріг Житомирської області збираються витратити більше 140 млн грн

24 February 2017, 13:17

У Житомирській області за два роки збираються «закатати» в асфальт 147 млн грн.

Служба автодоріг в Житомирській області оголосила тендер на послуги з експлуатаційного утримання шляхів в межах області, - повідомила 21 лютого прес-служба САД.

Предмет закупівлі – «Послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області протяжністю 1655,3 км – додаткові аварійні роботи (роботи з ліквідації пошкоджень, руйнувань та деформацій основи дорожнього одягу та покриття проїзної частини доріг, перехідно-швидкісних смуг, зупинкових майданчиків, зупинкових смуг).

Очікувана вартість закупівлі – 147 мільйонів 924 тисячі гривень, термін виконання – до 21 грудня 2018 року.  Пропозиції можна подавати до 24 березня 2017 року.

Процедура закупівлі - відкриті торги з публікацією англійською мовою.

З тендерної документації на сайті ДП «Держакупівлі.онлайн» слідує, що під додатковими аварійними роботами мається на увазі ямковий ремонт доріг після холодного фрезування.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно мер Житомира закликав не дивуватися, якщо ями на житомирських дорогах засипатимуть розігрітим старим асфальтом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі