Економіка

Голова Житомирської ОДА підписав меморандум про реалізацію інвестиційного проекту на 120 мільйонів євро

24 February 2017, 15:41

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 23 лютого підписав меморандум про реалізацію інвестиційного проекту на 120 мільйонів євро та створення підприємства з виробництва біоетанолу.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

«Сподіваюся, через два роки це фото стане історичним для нового підприємства, про будівництво якого домовилися з австрійським інвестором. Вчора підписали меморандум про реалізацію інвестиційного проекту на 120 мільйонів євро та створення підприємства з виробництва біоетанолу. 100 робочих місць, безвідходне виробництво та податки в область – це мінімум 3 плюси, які може отримати Житомирщина. Якщо інвестор визначиться – допоможемо однозначно», - пише голова ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого відбулося чергове засідання Ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації, під час якого іноземні інвестори розповідали про проблеми ведення бізнесу в Житомирській області. Після засідання Ігор Гундич пригрозив регіональним управлінням чотирьох держструктур: Держгеокадастру, Держпраці, Держекоінспекції та ДАБІ.

Фото з фейсбуку Ігоря Гундича

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі