Події

Два відділення рятувальників гасили пожежу в районі Виставки у Житомирі

25 February 2017, 11:28

Рано вранці 25 лютого в Житомирі почалася пожежа у 9-поверховому будинку.

Про це 25 лютого написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«25 лютого о 06:57 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із багатоповерхівок обласного центру. Зателефонувала місцева мешканка, брат якої виявив загоряння. На момент прибуття вогнеборців, на сходовій клітині одного з під’їздів 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку спостерігалося сильне задимлення, горіли дерев’яні двері тамбуру на 6-му поверсі та електрощитові на 6-му і 7-му поверхах. Для гасіння пожежі рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі. Зусиллями двох відділень бійців ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 07:29 та о 08:26 – ліквідувати. Вогнем знищено дві електрощитові на 6-му і 7-му поверхах, двері тамбуру та вхідні двері двох квартир. Загиблих і травмованих немає», - повідомили рятувальники

До ліквідації пожежі залучалося 11 чоловік особового складу рятувальників та 2 одиниці пожежної і спеціальної техніки.

В управлінні патрульної поліції Житомира Житомир.info уточнили, що подія відбулася недалеко від автовозкалу, в районі «Виставки».

«Виклик надійшов від жителів будинку на майдані Мистецькі ворота (Виставка). Поліцейські піднялися на вказаний поверх з вогнегасником, що був в патрульному авто. У цей час на поверсі почали горіти електродроти. Було викликано працівників РЕМу для відключення від електропостачання, загоряння гасили пожежні, які оперативно прибули на місце події», - уточнює прес-служба патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, в 2009 році в районі Виставки у Житомирі горіла закинута майстерня: пожежу влаштували безпритульні, які розвели вогонь в одному з недіючих приміщень. Два дні тому під час пожежі в триквартирному будинку в Житомирі загинув чоловік 1976 року народження.

Фото прес-служби патрульної поліції та УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі