Суспільство

Майже два десятки відвідувачів житомирського ТРЦ несподівано знайшли роботу

25 February 2017, 13:33

19 житомирян, прогулюючись по ТРЦ «Глобал UA», отримали направлення на роботу.

Про це 24 лютого Житомир.info повідомив відділ інформаційної роботи Житомирського обласного центру занятості.

«24 лютого фахівці обласного та Житомирського міського центрів зайнятості провели для відвідувачів ТРЦ «Глобал UA» інформаційний захід «Служба зайнятості - з людьми і для людей». Перехожі мали можливість ознайомитись з понад 1500 актуальними нині в області вакансіями, а 19 із них отримали направлення до роботодавців», - йдеться у повідомленні.

Відвідувачі мали можливість поспілкуватись і з  представниками двох роботодавців Житомира, які мають потребу у працівниках, - відзначають у центрі занятості. Компанії «Полісся-Продукт», окрім продавців, товарознавців і вантажників, нині потрібні також інженер-будівельник, юрисконсульт та графічний дизайнер. А торговий дім «Смачний світ» пропонував роботу продавцям продовольчих товарів.

«За результатами співбесід з консультантами служби зайнятості 19 осіб отримали направлення до роботодавців. Шанс працевлаштуватися мають кухар, бармен, бухгалтер, машиніст крану, товарознавець, підсобні робітники та інші», - повідомляє відділ ОЦЗ.

Нагадаємо, у грудні 2016 подібним чином знайшли роботу відвідувачі Житомирського автовокзалу. Статистики стверджують, що у січні 2017 в Житомирській області знайшли роботу 490 людей.

Як повідомляв Житомир.info, на сайті обласного центру занятості є перелік більше 1500 вакансій, у графі «зарплата» переважно – мінімалка у 3200 грн. Чому працівники не отримують їх на руки в такому розмірі – пояснював начальник управління Держпраці у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі