Події

Двоє людей загинули на пожежі в житловому будинку недалеко від Чуднівського мосту в Житомирі

26 February 2017, 11:52

Через пожежу у п’ятиквартирному житловому будинку на вулиці Леха Качинського у Житомирі, яка трапилася у ніч на 26 лютого, загинуло подружжя.

Про це повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«26 лютого о 06:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир житлового будинку на 5 господарів у м. Житомир. Про це рятувальників сповістив чоловік, який проживає в сусідній оселі. Вранці він повертався додому з роботи і побачив дим, що виходив з-під даху оселі», - повідомляє сайт.

На момент прибуття вогнеборців полум’ям був частково охоплений дах помешкання. Через сильну задимленість їм довелося застосовувати апарати на стиснутому повітрі. В одній із кімнат сусідньої квартири вони виявили 80-річну жінку в напівпритомну стані. Вона незряча і самостійно не могла вийти із задимленої оселі.

«Коли рятувальники виводили її на свіже повітря, вона сповістила їх про те, що в іншій частині будинку може знаходитись її син та невістка. Під час огляду сусідньої оселі припущення врятованої підтвердилися. Біля вхідних дверей помешкання, на підлозі, бійці ДСНС виявили тіло 58-річного власника житла без ознак життя.Ймовірно, він намагався залишити дім, але йому це не вдалося. Трохи згодом рятувальники виявили у дальній житловій кімнаті, на ліжку, його загиблу 56-річну дружину», - інформують рятувальники.

Пожежа трапилася за адресою вул. Леха Качинського, 27, - сповістив рятувальник. Це недалеко від Чуднівського мосту, який веде на Корбутівку.

О 06:27 пожежу вдалося локалізувати, о 07:30 – ліквідувати. Вогнем знищено 15 кв. м. даху та речі домашнього вжитку у коридорі та кухні на площі 20 кв. м. До ліквідації надзвичайної події залучалось 14 чоловік особового складу рятувальників та 3 одиниці пожежної техніки. Остаточні обставини пожежі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого цього року в селі Маклаївка Малинського району під час пожежі загинула власниця будинку, отруївшись чадним газом.

Фото та відео - УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі