Суспільство

Коростенський завод МДФ отримав відзнаку «Гордість міста» за відкриття музичного фонтану

27 February 2017, 15:02

Традиційно наприкінці лютого у Коростені відзначають найкращих у рейтингу популярності «Гордість міста». Серед номінантів – як представники бізнесу, політики, так і спортсмени, музичні колективи, вчителі, ба навіть залізничники. На думку міського голови Володимира Москаленка, саме ці люди й творять історію Коростеня.

«Це ті люди, які творять історію нашого міста, нашої держави. Радію за те, що у нас стільки поважних, гарних, розумних талановитих людей. Від промисловості до талановитих дітей, спортсменів, працівників культури, медичних працівників, залізничників і цей перелік людей, які сьогодні створюють неймовірно гарний настрій, який є в нашому місті», – каже міський голова Коростеня Володимир Москаленко.

У номінації «Промислова надія міста» перемогла «Українська холдингова лісопильна компанія» на чолі із Давідом Кьонінгсхофером, які на сьогодні є найпотужнішим інвестором в місті. А от «Кращою акцією року» коростенці визнали відкриття музичного фонтану, ідею будівництва якого міський голова виношував кілька років. Втілити мрії в реальність допоміг Коростенський завод МДФ, виділивши на будівництво музично-кольорового фонтану близько двох мільйонів гривень. Тому, диплом та пам’ятна нагорода у цій номінації дісталася саме їм.

Коростенський завод МДФ допомагає не лише у розбудові міста, а і його жителям: спортсменам, навчальним закладам та місцевому Червоному Хресту.

Привітати 39 переможців прийшли сотні людей, серед яких і народний депутат України Володимир Арешонков.

«Місто розвивається, відповідно, воно буде мати світле і красиве майбутнє. Я вітаю усіх переможців. Ви дійсно гордість мого рідного міста», – зазначив народний депутат України Володимир Арешонков.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі