Події

Уночі на трасі Київ-Чоп у Житомирській області через зіткнення двох автомобілів загинув водій

28 February 2017, 11:01

У ніч з 27 на 28 лютого на 172 км траси Київ-Чоп зіштовхнулися Mercedes-Benz Sprinter і Renault Magnum, внаслідок чого автомобіль Mercedes занесло та скинуло у кювет, а його водій загинув на місці ДТП.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі патрульної поліції міста Житомира.

«Близько 24-ї години 27 лютого на 172 км автодороги Київ-Чоп (Пулинський район) водій 1965 р.н., який був за кермом автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 411DCI, здійснив зіткнення з автомобілем Renault Magnum, за кермом був водій 1983 р.н. У результаті цього авто Mercedes-Benz занесло та скинуло у кювет. За попередньою інформацією, водій Mercedes-Benz вилетів через лобове скло та загинув на місці ДТП від отриманих травм до прибуття швидкої медичної допомоги. До прибуття екіпажу патрульної поліції на місці вже працював наряд «швидкої» та екіпаж ДСНС. Було викликано слідчо-оперативну групу, частково обмежено рух транспортних засобів по відрізку автодороги Київ-Чоп», – прокоментувала в прес-службі.

Фото патрульної поліції міста Житомира

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого на проспекті Незалежності сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 27-річний житомирянин та травми різного ступеня тяжкості отримали ще троє людей, серед яких однорічний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі