Влада

Обласна влада та депутати від Опоблоку вітали житомирських ветеранів

28 February 2017, 13:12

З нагоди 30-річчя утворення Житомирської обласної ветеранської організації 28 лютого у залі обласної філармонії відбулися урочистості збори ветеранів.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Голова облради Володимир Ширма привітав із ювілейною річницею створення ветеранської організації, подякував присутнім за їхній подвиг під час Другої світової війни, за відбудову держави, за громадянську позицію сьогодні, коли держава перебуває у тяжких умовах збройного конфлікту, та запевнив, що двері кабінету голови обласної ради завжди відкриті для ветеранів.

«Життя нам підказує постійно, що ветерани – люді небайдужі до проблем, які ставить життя, не байдужі до долі держави», - сказав Ширма та вручив грамоти обласної ради і грошові премії.

Облрада повідомляє, що ветеранів також вітали: заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, народний депутат України Юрій Павленко, депутати обласної ради Анатолій Мелашенко та Наталія Рибак. Зазначимо, що всі названі депутати є представниками Опозиційного блоку, на фото видно, що крім перелічених була присутня також голова фракції Опоблоку в Житомирській міській раді Наталія Леонченко.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міськрада оприлюднила інформацію щодо виплати грошової компенсації колишнім радянським військовополоненим.

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі