Влада

До 1 вересня у Житомирі збираються втілити проекти-переможці бюджету участі

28 February 2017, 19:02

Реалізувати проекти-переможці минулорічного бюджету участі у Житомирі планують до 1 вересня 2017 року.

Про це повідомив директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міськради Сергій Гаращук 28 лютого під час прес-конференції щодо старту проекту «Бюджет участі – 2017».

«На сьогодні в роботі 11 проектів, які мають бути реалізовані до 1 вересня – до моменту підбиття підсумків другого туру голосування. Це надзвичайно важливо, щоб зреалізувати якісно ідеї громади, а по-друге, надихнути й інших учасників більш широко застосовувати свої думки та прагнення, щоб донести до влади свою пропозицію і втілити її в життя. Ми готові фінансувати всі роботи, складається календарний план і робота в цьому напрямку постійно на контролі. Я впевнений в тому, що до 1 вересня ми будемо вже пишатися тими об’єктами, які матимуть позначку про те, що зроблені за рахунок бюджету участі», – сказав Гаращук.

Посадовець також підкреслив, що на сьогодні немає жодних проблем ані з фінансування проектів, ані з комунікацією між їх авторами та розпорядниками коштів.

При цьому голова координаційної ради з питань впровадження бюджету участі в місті Житомирі став Сергій Намєснік не виключає, що частина проектів буде втілена навіть на початку літа.

«Я дуже великий оптиміст, тому думаю, що деякі проектні пропозиції будуть реалізовані навіть раніше, ніж до кінця 2017 року. Є такі проекти, прості, які, може, навіть будуть реалізовані на початку літа», – сказав він.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 13 листопада 2016 року стали відомі проекти-переможці, які будуть реалізовані за кошти бюджету участі. А цьогоріч прийом проектних пропозицій стартує 1 квітня.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі