Суспільство

Переселенців, які проживають у Житомирі та області, запрошують до участі в програмі із розвитку бізнесу

2 March 2017, 12:12

Внутрішньо переміщених осіб - підприємців, які проживають у Житомирі та Житомирській області, запрошують до участі у грантовому проекті із розвитку та розширення бізнесу.

Проект має назву: «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні» та здійснюється Фондом громади Житомира у співпраці із Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Розміри грантів на розвиток власного бізнесу (мікропідприємництва) – до 2150 євро (у гривні за курсом ООН на час закупівлі відповідних активів). Гранти надаються у вигляді обладнання.

До участі у програмі запрошуються: внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму віком 18-60 (жінки та чоловіки), які проживають у Житомирській області.

Вимоги до учасників: вже розпочали або хочуть розпочати власний бізнес; є досвід підприємницької діяльності; наявне свідоцтво ФОП, ПП чи ТзОВ, власником якого є заявник.

Термін подачі заявок – до 6 березня 2017 року

Як долучитися до проекту та які документи потрібно надати – читайте тут.

Довідка: У 2015-2017 рр. Фондом громади Житомира у співпраці із Представництвом МОМ в Україні за підтримки UKAID реалізовується перша хвиля Програми розвитку бізнесу ВПО та місцевих громад у Житомирській області. Участь у програмі у 2015-2016 рр. взяли 203 учасники, з них: 156 ВПО та 47 житомирян. У результаті реалізації проекту 138 учасників отримали обладнання на загальну суму понад 5 млн. гривень, що є значною інвестицією у покращення якості життя як самих учасників, так і Житомирського регіону в цілому. У програмі 2017р. навчання пройшли 115 учасників, з них 57 вже захистили власні бізнес-плани, з яких 30 отримали позитивні рішення та чекають на обладнання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі