Влада

До 8 березня влада обіцяє нарешті відкрити міст біля Рудні-Пошти в Житомирській області

2 March 2017, 12:54

На мосту біля села Рудня-Пошта на трасі Н-03 Житомир-Чернівці майже завершена гідроізоляція та тривають підготовчі роботи до укладання асфальтобетонного покриття.

Про це 2 березня повідомив сайт Житомирської обласної державної адміністрації.

«2 березня за дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича працівники управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА перевірили, як проходять роботи. Робочі планують до другої половини дня завершити гідроізоляцію, розпочато прибирання та підготовка до укладання асфальту. За словами підрядника, вже підписано договір про постачання матеріалу, і влаштовувати двошарове асфальтобетонне покриття будуть 7 березня. 8-9 березня за умови сприятливих погодних умов проїзд транспорту через міст буде відновлений», - повідомляє сайт.

Нагадаємо, ремонт мосту через рівчак у селі Рудня-Пошта Житомирського району здійснює ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія», яка на тендері обійшла три київські фірми і запропонувала ціну, майже на півмільйона меншу від очікуваної вартості. За інформацією ОДА, на ремонт мосту в Рудні-Пошті виділено близько 4,2 млн грн коштів державного бюджету. Роботи на цьому мосту розпочались дещо пізніше, ніж планували, однак в листопаді 2016 року голова ОДА Ігор Гундич дав підрядникам час до 25 грудня 2016, щоб відкрити рух транспорту по цьому мосту.

Як повідомляв Житомир.info, підрядники не встигли виконати дедлайн житомирського губернатора і не відкрили міст у Рудні-Пошті через незадовільні погодні умови.

Фото Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі