Економіка

У ДФС кажуть, що за два місяці серед декларантів Житомирської області не знайшлося мільйонерів

2 March 2017, 16:41

У Житомирській області за 2 місяці податкові декларації подали 1671 громадян: 919 - з тим, щоб сплатити податки, 752 - для отримання податкової знижки.

Про це 2 березня написав сайт головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області.

«У головному управлінні ДФС у Житомирській області повідомили, що 1671 громадян вже подали податкові декларації про майновий стан і доходи. Задекларували свої доходи за минулий рік 919 громадян, які визначили до сплати податку на доходи фізичних осіб суму, що складає 2,3 млн гривень, та понад півмільйона гривень військового збору. Cума податкових зобов’язань податку на доходи фізичних осіб та військового збору, зазначена в поданій річній декларації, сплачується громадянами самостійно до 1 серпня 2017 року», - інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Житомирській області.

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб повідомляють: переважна більшість громадян задекларувала успадковане чи отримане у дарунок майно. Також громадяни декларували доходи, що були отримані від надання в оренду майна та від продажу (обміну) рухомого та/або нерухомого майна.

«Для отримання податкової знижки звернулися до фіскальних органів 752 громадян. Серед них більше всього батьків студентів, які оплачували у 2016 році вартість навчання своїх дітей», - повідомляють податківці.

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в області Житомир.info розповіли, що з початку деклараційної кампанії (1 січня 2017 року) доходи у розмірі 1 мільйон гривень і більше не задекларував жоден громадянин. 

«Не було ще таких», - сказали журналісту.

Нагадаємо, останній день подання декларацій - 3 травня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році доходи понад 1 мільйон гривень задекларували 42 жителя Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі