Події

У Житомирській області мисливець допоміг сусіду розправитися з агресивною вовчицею, яка зайшла на подвір’я

3 March 2017, 10:46

У Романові вовк зайшов у подвір’я і збирався напасти на пса, та господар почав виганяти його мітлою.

Про це 2 березня повідомив сайт Твій Романів з посиланням на декількох своїх читачів.

«На околиці Романова посеред дня вовк зайшов у подвір’я. Господар побачив його і почав відганяти, адже хижак уже налякав собаку і хотів напасти. Поки господар мітлою відганяв вовка, сусід-мисливець взяв рушницю і застрелив хижака. Мисливець Олександр, який вбив хижака, підтвердив даний факт для Твій Романів. Каже, що випадок трапився 26 лютого на вул. Чкалова у Романові, у двір його сусіда  зайшла доросла вовчиця», - інформує сайт.

В управлінні Держпродспоживслужби у Романівському районі виданню повідомили, що такий факт у них не зареєстрований.  В установі реєструють і перевіряють випадки, коли дикі хижаки травмують людей -  кусають чи дряпають.

Твій Романів зазначає, що цієї зими в Романівському районі зафіксовано нетипово велику кількість вовків. Хижаки, за словами мисливців, попри природну обережність, не бояться людей, підходять впритул до поселень та місць рубки лісу. У  2012 році в селі Мала Козара вовки загризли теля на подвір’ї господаства.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2017 року в селі Білилівка Ружинського району Житомирської області чоловіки забили пса, який серед білого дня покусав жінку. Як виявилося, пес не був скаженим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі