Події

На в’їзді до України житомирські прикордонники затримали молдаванина, якого розшукував Інтерпол

7 March 2017, 10:27

На пункті пропуску «Виступовичі» 6 березня прикордонники Житомирського загону затримали 26-річного молдаванина, який знаходиться в міжнародному розшуку за крадіжку на території Молдови.

Про це Житомир.info повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Держприкордонслужби.

«Учора в пункт пропуску «Виступовичі» на в’їзд в Україну прибув автомобіль марки «Опель» під керуванням громадянина Молдови. Під час проведення заходів прикордонного контролю стосовно цього громадянина відбулося спрацювання бази даних Інтерпол. Під час встановлення обставин прикордонники Житомирського загону з’ясували, що 26-річний молдованин знаходиться в міжнародному розшуку за крадіжку на території Молдови», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом проінформовано Укрбюро Інтерполу в місто Київ. Затриманого прикордонники передали представникам Національної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 5 березня у пункті пропуску «Виступовичі» громадянин Узбекистану пропонував прикордонникам Житомирського загону 900 російських рублів хабара, аби вони незаконно проставили йому у паспорті відмітки про продовження реєстрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі