Місто

Жінки на заводі автомоті: успішні і в роботі, і в дозвіллі

8 March 2017, 09:25

 На заводі «Кромберг енд Шуберт» Софія Левченко працює більше року. За освітою вона секретар, 6 років працювала продавцем. Дівчина зізнається, змінюючи місце роботи вона навіть не здогадувалася, наскільки стрімко зміниться її життя.

«По-перше від контролера деталей і приладів, від простого працівника я доросла майстра виробничої дільниці. На сьогодні я маю 69 підлеглих, мою команду, яка допомагає мені і далі реалізовувати себе. Ще на «Кромберг енд Шуберт» я зустріла свою половинку, свого коханого чоловіка. Хвалити Бога у нас все чудово і ми раді, що прийшли на «Кромберг енд Шуберт» і тут знайшли один одного», - розповідає Софія Левченко.

Жінки на заводі «КроШу» - в абсолютній більшості, і підприємство від цього лише виграє.

«На даний момент ми маємо більшу кількість жінок та дівчат на заводі «Кромберг енд Шуберт». Жінки - це наша опора, підтримка і натхнення в роботі. Наші жінки у праці в побуті найкращі», - говорить майстер дільниці Андрій Власюк.

«За рахунок витривалості у жінок більше відповідальності, ніж у чоловіків. Вони більш функціональні. Тому жінок більше і ми цьому раді», - зазначає начальник зміни виробництва Микола Петракович.

З перших днів роботи представниці прекрасної статі проявляють себе у найменших дрібницях, - розповідають на заводі.

«Вони більш акуратні в роботі, і уважні, і намагаються ефективно виконувати поставлені цілі на своєму робочому місці», - розповідає тренер Андрій Лук’янчук.

Незважаючи на загальноприйняте уявлення, що виробництво – це чоловіча справа, на керівних посадах заводу «КроШу» жінки теж у більшості.

«У нас дійсно в керівництві більшість жінок і це дійсно так. На жаль, чоловіки програють конкуренцію. Жінки більш цілеспрямовані, більш спритні, більш талановиті, вони більш націлені на результат», - зазначає керівник відділу управління персоналом Максим Козирєв.

Жінки не даремно обирають завод «КроШу» для роботи, адже тут вони можуть на повну себе реалізувати.

«Нове підприємство сучасне, є можливість поєднувати роботу з навчанням, сім’єю, особистим життям. Усі працівники нашого підприємства мають повні соціальні гарантії: пільгові обіди, безкоштовний підвіз до роботи, медичний пункт. Також ще планується у цьому році забезпечити наших працівників санаторно-курортним лікуванням та оздоровчими таборами для діток», - пояснює фахівець соціальної сфери Альона Уманська.

Про майбутніх мам на підприємстві також дбають – їм забезпечують полегшені умови праці і зручний графік роботи, тож за рік у декретну відпустку пішло 26 працівниць заводу.

Окрім роботи «крошівські» дівчата активно проводять дозвілля і досягають успіхів у різних видах спорту: веслують на «драгонботах», займаються автомобільним спортом займаються, і бігають марафони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі