Події

В зоні АТО поранили житомирську волонтерку Юлію Толмачову та помічника нардепа

8 March 2017, 15:45

В зоні АТО, Донецької області, 8 березня була поранена житомирська волонтерка Юлія Толмачова та помічник народного депутата Борислава Розенблата Сергій Адам’як.

Про це на сторінці у Facebook написав військовий Сергій Воронін.

«8 березня буває різним. На жаль сепари зіпсували сьогодні свято однієї з приголомшливих жінок - поранена Юлія Толмачова та Сергій Адам’як…», - написав Сергій Воронін.

На сторінці у Facebook Юлії Толмачової Богдан Ковальов написав, що волонтери потрапили під снайперський вогонь.

«Тримайте кулаки, моліться, підтримуйте. У нас в команді є поранені. Юлія Толмачова та Сергій Адам’як потрапили під снайперський вогонь з боку сепарского терикону. Стан обох не важкий.  Прошу не обривати їх телефони. Ситуація під повним контролем, вся необхідна допомога надається. Оновлення стану справ - буду викладати», - написав Богдан.

Також журналіст Роман Бочкала  о 16: 04 написав, що у Юлії Толмачової постраждала голова.

«Волонтер Юлія Толмачова дійсно поранена. Волонтерський мікроавтобус «Мерседес Віто»  був обстріляний ймовірно, снайпером, якимись розривними кулями. Це сталося сьогодні в обід при виїзді з Жованки (в районі Зайцево). У Юлі постраждала голова. Первинне обстеження показало, що мозок не зачеплено. Але начебто є дрібні осколки. Вже йде борт, який доставить Юлю в Дніпро. Там слово за нейрохірургами військового госпіталю. Спасибі ЗСУ за екстрену організацію всієї необхідної допомоги! Загрози життю немає. За кермом був волонтер Сергій Адам’як, у нього постраждала рука. Лікарі кажуть, на гітарі гратиме не гірше, ніж раніше. Все могло бути набагато гірше ... Молимося за швидке одужання наших друзів. Ще вчора ми були разом в Авдіївці ... Привітали…», - повідомив Роман Бочкала.

Машина, в якій їхали волонтери

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі