Влада

На трасі Житомир-Чернівці нарешті відкрили для проїзду відремонтований міст

9 March 2017, 09:15

Як і обіцяв підрядник, через міст у с.Рудня-Пошта на трасі Н-03 Житомир-Чернівці 8 березня вже відновлено рух транспорту.

Про це повідомляє начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк, пише сайт ОДА.

«Вже сьогодні рух автотранспорту через міст на трасі Житомир-Чернівці відновлено. Там уклали асфальтове покриття, завершили стоки і бар’єрне огородження. Волинська мостобудівельна компанія ще продовжуватиме будівельні роботи, але вони не заважатимуть проїзду», – розповідає Роман Крисюк.

Нагадаємо, житомирські шляховики планували напружитися і закінчити ремонт мосту біля села Рудня-Пошта до жіночого свята.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня на мосту біля села Рудня-Пошта на трасі Н-03 Житомир-Чернівці була майже завершена гідроізоляція та тривали підготовчі роботи до укладання асфальтобетонного покриття. Ремонт мосту через рівчак у селі Рудня-Пошта Житомирського району здійснює ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія», яка на тендері обійшла три київські фірми і запропонувала ціну, майже на півмільйона меншу від очікуваної вартості. За інформацією ОДА, на ремонт мосту в Рудні-Пошті виділено близько 4,2 млн грн коштів державного бюджету. Роботи на цьому мосту розпочались дещо пізніше, ніж планували, однак в листопаді 2016 року голова ОДА Ігор Гундич дав підрядникам час до 25 грудня 2016, щоб відкрити рух транспорту по цьому мосту. Підрядники не встигли виконати дедлайн житомирського губернатора і не відкрили міст у Рудні-Пошті через незадовільні погодні умови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі