Економіка

За два місяці у Житомирській області Держаудитслужба покарала 16 посадовців

10 March 2017, 10:50

 Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області за два місяці 2017 року забезпечило відшкодування втрат майже на 5,7 млн грн та покарало посадовців.

Про це повідомляє прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Протягом січня-лютого 2017 року фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 5,7 млн грн. За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли п'ять управлінських рішень. За матеріалами ревізій та за результатами участі фахівців управління у перевірках, які проводили правоохоронні органи, розпочато вісім досудових розслідувань та вручено сім письмових повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За недотримання законодавства 16 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 8 – до дисциплінарної та матеріальної, 5 осіб звільнено з посад», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, за січень 2017 року управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області забезпечило відшкодування втрат на 2,3 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі