Місто

У Житомир приїдуть представники батальйону «Айдар», щоб розказати правду про «військових туристів»

10 March 2017, 15:16

11 березня у Житомир приїдуть представники батальйону «Айдар», щоб розказати правду про місцевих активістів, які прикриваються іменем добробату.

Анонс прес-конференції 10 березня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Прес-конференція представників батальйону «Айдар» щодо правди про «військових туристів», які прикриваються заслугами батальйону», - зазначається у повідомленні.

Зустріч відбудеться о 12.00 в прес-центрі міської ради.

У міській раді уточнили, що приїдуть бійці батальйону, які особисто знають активних житомирських «айдарівців».

Водночас Богдан Фещенко, який ходить у військовій формі з шевроном «Айдар» та озвучує в міській та обласній радах вимоги активістів, у коментарі на фейсбуці написав, що місцеві «айдарівці» в цей день планують бути у місті Щастя Луганської області з нагоди Дня добровольця (відзначається в Україні 14 березня - ред.).

Нагадаємо, 9 березня люди у військовій формі майже годину блокували роботу сесії Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня «айдарівці» галасували на засіданні міськвиконкому під час розгляду питання щодо будівництва багатоповерхівки на Старому бульварі, 1 лютого на виконкомі вони вибачалися й знову висловлювали претензії до роботи мера та міської влади. 23 лютого на сесії Житомирської облради «айдарівці» лайливо висловлювались на адресу деяких депутатів та закликали народних обранців «піти й послужити». 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі