Влада

Влада Житомирської області відбере кращі проекти розвитку громад на 2017 рік для фінансування з держбюджету

10 March 2017, 15:18

У Житомирській області триває конкурсний відбір проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Про це 10 березня повідомив сайт Житомирської облдержадміністрації.

«До 29 березня триватиме конкурсний відбір інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області у 2017 році. Подавати проекти можуть місцеві і центральні органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування», - інформує ОДА.

Інвестиційні програми і проекти, які подаються на конкурс, мають відповідати одній з таких вимог:

1) відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Житомирської області на 2020 рік у плані заходів з їх реалізації на період 2015-2017 років;

2) впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;

3) підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад.

Основними умовами відбору інвестиційних програм є їх відповідність наступним критеріям:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво, – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводиться Департаментом містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації за адресою:

10014, Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, к.608, 608а. Контактні телефони: (0412) 47-43-82, 47-43-86, e-mail: ODAGUba@meta.ua.

Документи подаються у трьох примірниках. З формою та необхідним переліком документів можна ознайомитися ТУТ.

Перелік технічних завдань на інвестиційні програми і проекти, що включені до плану заходів з реалізації стратегії розвитку Житомирської області на 2015-2017 роки, можна переглянути ТУТ.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області збиралися реалізувати 38 інвестиційних проектів на суму 109,6 млн грн.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі