Економіка

Найбільші закупівлі міськрад Житомирської області з початку року: теплопостачання, м'ясо, сміттєвоз

13 March 2017, 11:34

Найбільші з початку 2017 року закупівлі через систему ProZorro, проведені міськими радами кількох міст обласного значення Житомирської області, стосувалися теплопостачання, придбання продуктів харчування і спеціального обладнання.

Про це 13 березня Житомир.info повідомили у прес-службі Державного підприємства «Прозорро».

Для порівняння прес-служба узяла закупівлі, проведені меріями міст Бердичева, Коростеня, Новограда-Волинського, Малина та Радомишля Житомирської області.

Так, на першому місці – Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання (ТМО), яке закупило у місцевого теплокомуненерго централізоване опалення на 5 млн 567 тисяч гривень.

На 2 місці - Коростенська центральна міська лікарня із закупівлею того ж таки теплопостачання у місцевого комунального підприємства «Теплозабезпечення», сума тендеру - 4 мільйони 493 тисячі гривень.

На третьому місці - управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради, яке провело закупівлю м’яса для навчальних закладів міста на трохи більш як 3 млн грн у фізичної особи-підприємця Якімця Віктора Івановича.

Комунальне підприємство «Благоустрій міста» Радомишльської міської ради»  - на 4 місці із придбанням на 2 мільйони 199 тисяч гривень сміттєвоза 2016 року випуску з заднім завантаженням та об'єм кузова не менше 18 кубометрів. Переможець цього тендеру - приватне підприємство «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» (м. Кременчук Полтавської області).

На п’ятому місці - комунальна установа «Малинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання», яка уклала договір на закупівлю централізованого опалення у приватного підприємства «Теплодар 2» із Коростеня на майже 2 мільйони гривень (2 лоти).

Як повідомляв Житомир.info, найбільші з початку 2017 року закупівлі комунальних підприємств Житомирської міськради, проведені через систему електронних закупівель ProZorro - це електроенергія, газ і тепло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі