Влада

Претенденти на вакансію головного освітянина Житомирської області вже можуть подавати документи

13 March 2017, 12:40

13 березня голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника управління освіти і науки Житомирської ОДА.

Про це 13 березня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади начальника управління освіти і науки  Житомирської обласної державної адміністрації. Затвердити Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади», – йдеться у розпорядженні.

Документи на конкурс приймають до 28 березня.

Вимоги до професійної компетентності – вища освіта (рівень магістр), досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування,  або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років та вільне володіння українською мовою.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно особи відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнена особова картка встановленого зразка;

6) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Документи приймаються за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 1, каб. 216, до 18 год. 15 хв. 28 березня 2017 року. Конкурс пройде 30-31 березня 2017 року.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади - ТУТ.

Як повідомляв Житомир.info, із 9 березня 2017 року Вадим Калінін не очолює обласне управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації. У лютому 2017 року з посади начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА звільнився Олександр Торбас.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі