Влада

Державна фіскальна служба попереджає про спам-розсилку листів з «троянською програмою»

16 March 2017, 10:27

Державна фіскальна служба попереджає про спам-розсилку вірусних файлів з гіперпосиланням на веб-портал ДФС.

Відповідна інформація опублікована на сайті ДФС 15 березня.

«Протягом останніх днів зафіксовано велику кількість звернень платників податків до Контакт-центру Державної фіскальної служби України щодо спам-розсилки листів, що містять посилання на веб-портал ДФС. З огляду на це повідомляємо, що відправка спам-повідомлень відбувається з електронних скриньок, які не мають жодного відношення до Державної фіскальної служби України. Посилання, що міститься у тексті листа та нібито перенаправляє на портал ДФС, насправді є гіперпосиланням, яке веде на сторонню Інтернет-сторінку та призводить до завантаження вірусного файлу (троянської програми)», - йдеться у повідомленні.

Податківці звертаються до платників з проханням уважно читати електронну адресу відправника листа та перевіряти її достовірність.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня управління Держпраці у Житомирській області попереджало, що на території області активізувалися самозванці, які, представляються інспекторами управління Держпраці (колишній Держгірпромнагляд) і вимагають гроші у підприємців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі