Події

У чотиримісячної дівчинки з райцентру Житомирської області, яка померла в реанімації, виявили вдавлений перелом черепа

16 March 2017, 14:16

У немовляти, яке 7 березня померло в реанімаційному відділенні Романівської районної лікарні Житомирської області, виявили вдавлений перелом кістки черепа.

Про це 16 березня повідомив сайт головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«7 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення ознак насильницької смерті на тілі 4-місячної дитини, яка померла цього ж дня у реанімаційному відділенні Романівської районної лікарні. Встановлено, що дитину доставили до лікарні напередодні 6 березня каретою швидкої медичної допомоги з одного з сіл району. За словами батьків, у дівчинки була вроджена патологія серця. Дитину було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де вона наступного дня померла. Під час встановлення причин смерті судовий медексперт виявив у немовляти вдавлений перелом тім’яної кістки черепа, про що й повідомив до поліції», - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини отримання дитиною смертельної травми з’ясовують у рамках відкритого кримінального провадження, - інформує поліція. Призначено проведення ряду необхідних експертиз.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня у Романівській ЦРЛ Житомирської області померла маленька дитина, судмедексперти виявили ознаки насильницької смерті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі