Місто

Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» вразив Посла Австрії в Україні

17 March 2017, 10:33

Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер побувала у Житомирі з робочим візитом. Після зустрічі з керівництвом міста і області вона відвідала завод «Кромберг енд Шуберт». Після екскурсії підприємством та спілкування з технічним директором заводу посол поділилася своїми враженнями.

«Я не вперше у Житомирі, але це мій перший офіційний візит. Я вже мала зустріч з паном губернатором, головою обласної ради та міським головою. Метою мого візиту була зустріч з адміністрацією, спілкування про інвестиції, які є у регіоні, як регіон розвивається. За цієї нагоди також відвідати підприємство з іноземними інвестиціями, щоб подивитися, як вони працюють, і зрозуміти, як це може розвиватися у майбутньому. Я дуже вражена підприємством «Кромберг енд Шуберт», бо я такого не очікувала, завод перевершив мої сподівання. Я також сподіваюся, що такий приклад привабить австрійських інвесторів відкривати свої підприємства на Житомирщині», - зазначила Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер.

На підприємстві «Кромберг енд Шуберт», яке стало взірцем іноземних інвестицій, зізнаються: тут часто приймають іноземців, які прагнуть вести бізнес в Україні, і залюбки діляться з ними своїм досвідом.

«Перше питання, яке ставлять наші колеги - майбутні інвестори, люди, які приїжджають подивитися підприємство: як виглядає співпраця з адміністрацією і чи є можливість існування тут іншого підприємства. Я думаю, що ми вже зруйнували стереотипи кілька років тому у Луцьку, і в Житомирі від самого початку існування заводу «Кромберг енд Шуберт». Це має великий вплив на те, щоб показати всім нашим іноземцям, всім нашим партнерам, що бізнес варто робити в Україні, і варто робити тут, у Житомирі, через гарну співпрацю з адміністрацією і гарний інвестиційний клімат», - розповів технічний директор «Кромберг енд Шуберт» Славомір Качмарек.

Керівництво заводу зізнається, що бачить багато перспектив розвитку, а також має безліч ідей та грандіозних планів, які прагне втілити вже цього року.

«Нашим новим проектом буде просування проекту Volkswagen Tiguan. На цей рік плануємо додатково взяти на роботу 1100 людей. І це не все, ми маємо дуже серйозні плани на подальший розвиток підприємства, але про це – згодом», - говорить Славомір Качмарек.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі