Суспільство

На полігоні під Житомиром журналісти на два дні стануть «Марусиними ведмедями»

17 March 2017, 10:47

Вранці 17 березня на полігоні високомобільних десантних військ під Житомиром почався незвичний прес-тур для журналістів.

Півтори доби кореспонденти, оператори та фотографи проведуть на полігоні, будуть опановувати основи розвідки, виживання, ночувати у наметах, тобто будуть робити все те, що роблять курсанти під час вишколу.

«Зранку з'їжджаються журналісти, оператори на вишкіл з розвідки в 199й навчальний центр ВДВ в Житомир. Дуже чекаємо їх. Якою може бути наша подяка їм, за стільки років підтримки наших військ? Скромно, просто передамо цікавих знань і з задоволенням проведемо півтори доби випробувань разом з нашими ЗМІ. Отож, чекайте звітів від перших осіб з-під танків», - написала керівник мобільної інструкторської групи ВДВ ЗСУ «Марусині ведмеді» Маруся Звіробій.

Серед журналістів є й знімальна група Житомир.info, репортаж з полігону дивіться за кілька днів на нашому сайті.

«Нас близько 30 людей. Першими в програмі стрільби, потім медицина. Курс розрахований на півтори доби», - написав наш журналіст.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня на полігоні під Житомиром Маруся Звіробій тренувала курсантів школи юних десантників з Полтавської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі