Культура

У квітні в Житомирі вдруге відбудеться фестиваль експериментальної електронної музики та сучасного мистецтва АТОМ

17 March 2017, 11:18

Три дні з 20 по 22 квітня у житомирському музеї космонавтики відбудеться другий фестиваль експериментальної електронної музики та сучасного мистецтва АТОМ.

Щовечора о 19:00 розпочинатиметься музична частина фестивалю. Більше 10-ти гуртів та виконавців з Києва, Дніпра, Одеси та Житомира ознайомлять слухачів з різними напрямками сучасної музики. Кожен день буде дуже сильно відрізнятися один від одного за музичними стилями та напрямками.

20 квітня на житомирян та гостей фестивалю чекає сучасний театральний перформанс.

21 квітня на поціновувачів сучасної музики чекає зустріч з гуртами, які грають в стилях darkwave, post-punk, shoegaze.

Як і в минулому році фестиваль матиме освітницький блок. 22 квітня о 13-00 розпочнуться лекції, які прочитають відомі митці з м. Київ як:

- один з кураторів та художник мистецького проекту «Альянс 22» Константин Рудешко.

- філософ, перекладач, поет, публіцист та викладач Київського національного університету імені Тараса Шевченко та Києво-Могилянської Академії Вахтанґ Кебуладзе.

22 квітня на заключному концерті музичну частину доповнить медіа-арт від команди Blck Box (Київ), яка спеціалізується на відео, саунд творчості, дизайні та технологіях розробки інтерактивних інсталяцій.

Приємним сюрпризом для відвідувачів фестивалю буде наявність фуд-зони, яку забезпечує вже відоме в Житомирі кафе на колесах «FAT PAPA».

Фестиваль проходить за підтримки міської ради м. Житомира.

Генеральний спонсор фестивалю компанія EuroGold.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року фестиваль експериментальної електронної музики та сучасного мистецтва АТОМ відбувся 15 та 16 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі