Місто

Перевізник маршруту №27 заявив, що не возитиме житомирян за 3 гривні

17 March 2017, 12:49

У понеділок, 20 березня, припиняє виконувати маршрут №27 один з житомирських перевізників.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав житомирянин Роман Мусійчук.

«З 20 числа припиняє виконуватися міський маршрут №27. Відповідний лист від перевізника надано в міську раду», - написав Роман Мусійчук.

Перевізник маршруту №27 «Генерала Потапова – Комбінат силікатних виробів» Ігор Бобер підтвердив Житомир.info інформацію про припинення перевезення пасажирів.

«Дійсно так, ми припиняємо перевезення. У листі написано, який ми передали до міської ради, з вартістю 3 гривні – нерентабельний маршрут, тому ми від нього відмовляємося, і все. Сьогодні на виконкомі вартість не підняли. З понеділка, 20 березня, ми №27 маршрут не обслуговуємо», - сказав перевізник.

Нагадаємо, зранку 17 березня на засіданні виконавчого комітету житомирські перевізники погрожували акціями, якщо влада не прийме рішення про збільшення вартості проїзду в міських маршрутках до 5 гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у вівторок 14 березня відбулися громадські слухання, де житомирським перевізникам поставили чотири умови, за яких влада підтримає подорожчання проїзду до 5 грн: встановлення валідаторів; штрафи за невиконання договрів; обладнання маршруток пандусами; оновлення автобусів, яким понад 10 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі