Місто

Соціальний проект «Житомирське купуєш - майбутнє будуєш» допомагає рятувати життя

17 March 2017, 12:59

Укінці 2016 року в мережі магазинів «Полісся-Продукт» та «Z ТОЧКА» спільно з благодійною організацією «Разом до життя» успішно реалізували унікальний проект, аналогів якому немає в Україні. Патріотично-благодійна акція під назвою «Житомирське купуєш — майбутнє будуєш!» була спрямована на допомогу онкохворим дітям.

З 1 листопада до 19 грудня 2016 року включно, купуючи продукцію виробників Житомира та Житомирської області визначених позицій в мережі магазинів «Полісся-Продукт» та «Z ТОЧКА», покупці безпосередньо допомагали онкохворим дітям, оскільки виробник та мережа, які беруть участь у акції, перерахували по 1% від вартості реалізованої продукції партнерів акції. Відповідно, на фонд БО «Разом до життя» надійшло 2% від вартості проданої продукції.

До акцій долучилися ТМ: «Рудь», «Суперово», «Фаворит», «М’ясо Полісся», «Золотий каравай», «Руден», «Житомирська м'ясна гільдія».

За результатами акції, в період з 01.11.16 по 19.12.16 було зібрано 46 284,92 грн.

Кошти від виробників та мережі магазинів були направлені безпосередньо на рахунок БО «Разом до життя» з призначенням платежу : Цільова благодійна допомога для лікування онкохворих дітей.

Організація «Разом до Життя» витратила зібрані кошти наступним чином (платіжні доручення від 22.02.17):

28440,00 грн - цільова благодійна допомога для лікування за кордоном онкохворої дитини Кокіш Валеріїї.

648,43 грн - придбання препаратів Депакін Хрона 300 мг№1 та Левіцитам 250 мг, №1, для лікування онкохворої дитини Шестова Назарія.

8189,97 грн - для придбання препаратів Оксапиплатін-Віс.

9006,52 грн - для придбання препаратів підтримуючої терапії для лікування пацієнтів ЖОДКЛ, відділення онкогематологія (Урсофальк 250 мг№50. табл.; Урсуфальк 250 мг/5 мл, суспензія; Гептрал 400 в/в №5; Стоматидин 200 мл; Омез 20 мг. капс.№ 30).

Таким чином, результатом акції стала реальна допомога онкохворим дітям. Кошти розподілили по зверненням батьків та запитам від ЖОДКЛ.

Компанія «Полісся-Продукт» та партнери не зупиняються на досягнутому і ставлять на меті подальший розвиток та популяризацію благодійності в регіоні, адже в рамках такого заходу було досягнуто декількох цілей:

- реальна прозора допомога хворим діткам,

- популяризація місцевого виробника, як основного чинника розвитку економіки регіону, оскільки саме підприємства створюють робочі місця, наповнюють казну, направляючи податки до місцевого бюджету. Саме ці кошти в подальшому спрямують на розвиток інфраструктури, освіти, медицини Житомирщини.

Але головною рушійною силою даного проекту стали небайдужі житомиряни та жителі області, які обрали на полицях мережі магазинів продукцію партнерів акції. Продажі вказаних  товарів характеризувалися значним зростанням, що вказує на високий рівень свідомості та моральності громадян, які захотіли своїм споживацьким досвідом внести вклад у допомогу в лікуванні онкохворих дітей.

Наразі ведуться перемовини з місцевими виробниками та благодійними організаціями по впровадженню другої хвилі активності. Тож запрошуємо всіх небайдужих житомирян та жителів області слідкувати за анонсами, та долучатися до наступних етапів, адже допомогти  так легко! Разом до мети значно легше йти!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі