Події

У «бурштиновому» районі Житомирської області люди частково перекрили дорогу Київ-Ковель

17 March 2017, 14:23

В Олевському районі люди частково обмежили рух транспорту на 226 км автодороги Київ–Ковель і рухаються пішохідним переходом. Причиною акції стало бажання місцевих жителів привернути уваги до необхідності узаконення видобутку бурштину. На місці події працюють поліцейські.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 12 години до Олевського відділення поліції надійшло повідомлення про часткове обмеження руху транспорту на ділянці автодороги Київ – Ковель. Місцеві жителі, які беруть участь в акції, рухаються пішохідним переходом з перервою для пропуску службових транспортних засобів екстрених служб та маршрутних автобусів. На місце події виїхали і працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції Житомирщини та місцевого відділення поліції. Правоохоронці проводять з учасниками акції роз’яснювальну роботу і наголошують на відповідальності за блокування транспортних комунікацій», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info13 лютого у програмі «Діалоги» нардеп Борислав Розенблат розповів про голосування за проект Закону України про видобування та реалізацію бурштину.

Фото з сайту поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі