Влада

МВС запустило мобільні сервісні центри, які можна буде побачити в Житомирській області

17 March 2017, 17:08

Запуск мобільних сервісних центрів МВС відбувся 17 березня за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та керівника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

«Запуск роботи мобільних сервісних центрів МВС – це виклик державному сервісу та вимога часу. Наша мета – зробити державний сервіс відкритим, якісним, зручним і обов’язково доступним кожному громадянину у будь-якому куточку країни», – наголосив глава МВС.

Арсен Аваков повідомив, що перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз’їдуться країною з метою надання послуг у тих населених пунктах, де немає стаціонарних центрів.

«Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян. Мобільні сервісні центри МВС мають сучасне обладнання», – зазначає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Пересувні центри виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти і надаватимуть громадянам найбільш поширені адміністративні послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

«Працюватимуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади. Подати заявку для роботи можна до Регіонального сервісного центру МВС в області, а громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», – зазначив Владислав Криклій.

Він також повідомив, що у кожному мобільному сервісному центрі громадян обслуговуватимуть два адміністратори і експерт, який проводитиме експертизу автомобіля.

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС у розділі «Мобільні СЦ».

Як повідомляв Житомир.info, новий сервісний центр МВС у Житомирській області планують відкрити в червні цього року.

Фото з сайту МВС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі