Політика

У Житомирі Фонд родини Розенблат підвів підсумки конкурсу «Моя рідна українська мова»

17 March 2017, 18:10

Зі сцени міського палацу культури житомирські школярі читають поезію. Тут підбивають підсумки творчого конкурсу «Моя рідна українська мова», який проводив «Фонд родини Розенблат». Нагороджуючи лауреатів та дипломантів організатори і члени журі захоплюються активністю і талантом юних житомирян.

«Є просто унікально талановиті діти, я хочу побажати їм не зупинятися, я  хочу побажати їм творчих злетів, натхнення і ще раз подякувати і дітворі, і організаторам - родині Розенблат, яка дуже багато робить у різних напрямках, у різних галузях гуманітарних. І хочу подякувати батькам, вчителям і всім, хто сюди прийшли», - зазначив член журі конкурсу Володимир Білобровець.

«Більше 100 робіт ми отримали на наш конкурс. Дуже важко було визначати. Надзвичайно важко. Ми навіть сперечалися між собою, визначаючи, хто ж все ж таки лауреат, а хто – дипломант. Нам всі роботи дуже-дуже сподобалися. А тепер я хочу сказати про призи. Лауреати конкурсу, як ми і обіцяли, відправляться у поїздку в Мистецький Арсенал, де відкрився музей новин. Нам здалося, що дітям буде дуже цікаво побувати у тому місці», - зазначила керівник «Фонду родини Розенблат» Олена Розенблат.

Лауреатами конкурсу стало 20 молодих поетів. 5-класниця Анастасія - не потрапила до їх числа, але не засмучується.

«Я задоволена своїм результатом. Звичайно, хотілось би бути лауреатом, але все таки для мене це і так перемога. Мені вручили читанку для дітей, диплом, а також запрошення на дві особи в кінотеатр. Я хочу піти зі своєю мамою на якесь цікаве кіно, тому що моя мама мені дуже допомагала у тому, щоб я потрапила на цей конкурс», - розповіла Анастасія Жуковська.

За підсумками конкурсу «Фонд родини Розенблат» видасть поетичну збірку, до якої увійдуть твори лауреатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі